Välkommen!

Välkommen!

Välkommen till Epitetos psykoterapimottagning. Jag som skriver heter Sofia och jag driver även mottagningen. Från och med augusti tar jag emot nya kunder på Västra storgatan 31. Jag delar lokal med Ortopedmedicinskt center i Kristianstad.

Anledningen till att man vill gå i psykoterapi varierar. Det kan handla om depression/nedstämdhet, olustkänslor, ångest eller funderingar kring hur livet har blivit eller tankar om att vilja ändra hur det ser ut idag. Förutom att erbjuda samtal så kan jag anlitas för handledning eller som föreläsare. Kika gärna på hemsidan för att se mer exakt vad jag erbjuder.

Här på bloggen kommer jag publicera allt från tankar om livet till mer handfasta råd i olika frågor. Vill någon ha kontakt med mig så nås  jag lättast via mail sofia@epiktetos.nu

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.