Kontakt

Epiktetos psykoterapimottagning
Västra Storgatan 31
291 31 Kristianstad

076-1754101
sofia@epiktetos.nu

Om du vill kontakta mig så gör du det enklast via mejl eller telefon. Du kan även använda kontaktformuläret på denna sida, eller boka din tid själv i webbtidboken här bredvid.

Tider/priser
En session är ca 45 minuter och man brukar i regel gå en gång i veckan eller varannan vecka under en tidsbegränsad period. Hur många sessioner som behövs är individuellt, men du får en tidsuppskattning av mig någon gång mellan första och tredje besöket. Priset för en terapisession är 950 kronor. Kontakta mig för aktuella priser avseende handledning och övriga tjänster.

Jag är auktoriserad samarbetspartner till Euro Accident och jag samarbetar med flera försäkringsbolag. Ibland ingår det psykologisk/psykoterapeutisk hjälp i hemförsäkringen eller om du har en privat sjukförsäkring. Likaså kan din arbetsgivare ha tecknat försäkring för sina arbetstagare där det ingår krisstöd eller psykologisk behandling. Detta kan vara värt att undersöka om du är i behov av terapi.

Epiktetos är en privatmottagning och jag har inte avtal med Region Skåne och tar därför inte emot remisser.

Tag med legitimation till första besöket!
Kom ihåg att du måste visa legitimation vid första besöket. Enligt de föreskrifter som finns måste jag säkert kunna veta att jag får rätt personuppgifter. Jag är också skyldiga att upprätta och föra journal. Jag upplyser dig gärna mer om vad detta innebär. De uppgifter du lämnar till mig är sekretesskyddade.

Återbud
Vid återbud senare än 24 timmar innan det bokade besöket eller uteblivet besök debiteras du halva sessionskostnaden. Kan jag emellertid använda din tid till en annan klient kommer du inte att debiteras.

Kontaktformulär

7 + 2 =

Du kan själv boka din tid här nedan i webbtidboken. Jag lägger bara ut begränsat med lediga tider så om du inte hittar en ledig tid som passar dig, så kan det vara värt att mejla eller ringa mig för att se om det går att lösa.

En session kostar 950 kr och du kan betala antingen med swish i samband med ditt besök, eller via faktura.